Om os

Stifter / Medejer

Rajan Jandu

Min passion for at rense biler startede helt tilbage til dengang, jeg købte min første bil. Den skulle altid være ren, da jeg elskede at tilbringe meget tid i den. Siden da har jeg haft mange biler, men der er lige præcis én bil, som jeg ikke skiller mig af med. Det er den bil, jeg har nu, da jeg bruger meget tid på at klargøre den til diverse biltræf og shows. Jeg har blandt andet vundet priser til ‘Danmark flotteste bil’. Her vandt jeg for bedste klassiske bil 2016-2017. Glæden ved at rense min egen bil har haft stor indflydelse på beslutningen om også at gøre det for andre.

Jeg er medejer og stifter af RN bilpleje, og jeg har før RN bilpleje arbejdet 3år med reservedele i FTZ – 2 år som elev og 1 år som uddannet ekspedient.

Jeg elsker at klargøre biler, fordi det er rart at se kundens positive reaktion, når der endnu engang er opnået en klar forbedring af bilens udseende.

Medejer

Brian Sørensen

Min entusiasme for at klargøre biler startede helt fra da jeg var 15 år gammel og havde en knallert som altid skulle stå knivskarpt.

Senere hen da jeg blev ældre begyndte jeg så småt at rengøre venner og families biler på hobby basis. Jeg har altid haft en form for rengøring i mit liv da jeg både har arbejde i CPH lufthavn som cleaning af fly hvor jeg altid gik efter at gøre så bedst muligt resultat på kortest tid.

Jeg stræber altid efter den nyeste teknologi indenfor bilpleje/Detailing for at maksimere bilens udseende. Jeg går meget op i at bruge de rette remedier til både at eskalere mit arbejde samt for at kunden får bedst mulige resultat.

Idag er jeg medarbejer i Rnbilpleje for at hjælpe alle folk med at nyde deres bil som den burde.

Vores vision
Vores vision er at blive Danmarks førende indenfor bilpleje – både indvendigt og udvendigt. Vi arbejder frem imod at have et klargøringsværksted i København, for at kunne dække det meste af Sjælland med vores mobile service.
Vores mission

Vores mission er at åbne flere klargøringscentre i København i løbet af 2022, så vi kan modtage kunderne på flere adresser.

Vores strategi
Vores strategi er at bruge de bedste produkter samt yde Danmarks bedste kundeservice med konkurrencedygtige priser.